Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών και κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Μαντάς τις πρωινές ώρες βρέθηκε μαζί τον υποψήφιο βουλευτή Πέτρο Παλάσχα στην οδό Δωδώνης και περιόδευσαν στα καταστήματα του κέντρου, μαζί με κλιμάκιο φίλων και μελών του κόμματος.
Επίσης τις βραδινές ώρες ο Χρήστος Μαντάς μαζί με την οργάνωση Ζίτσας του κόμματος βρέθηκαν στην Ελεούσα.
Κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές, Μερόπη Τζούφη, Γιάννη Στέφο και εργαζόμενους του Φορέα, επισκέφθηκαν το ΙΚΑ Ιωαννίνων, τις ιατρικές και διοικητικές υπηρεσίες, καθώς και το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ.
Συνομίλησαν με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους και αναδείχθηκε η σημασία της στήριξης του ΙΚΑ-ΠΕΔΥ ως κύριου φορέα παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον αστικό ιστό παρά τις προσπάθειες κατεδάφισης και απαξίωσης του από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Το ΙΚΑ-ΠΕΔΥ μένει όρθιο χάρις στις προσπάθειες της 7μηνης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που έδειξε άλλο δείγμα γραφής, αλλά κυρίως χάρις στην προσπάθεια των εργαζομένων.


Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καραγιάννης παρευρέθηκε το απόγευμα στον Μεγάλο Εσπερινό της Ιεράς Μονής Ασπραγγέλων Ζαγορίου, παρουσία του Μητροπολίτη, των Τοπικών Αρχών και πλήθους πιστών.
Σε όλες τις περιοδείες κεντρικό θέμα συζήτησης είναι η ανάγκη υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ ώστε με μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα να μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα του για τη στήριξη της δημόσιας υγείας, της καταπολέμησης της ανεργίας της δημόσιας παιδείας και της πρωτογενούς παραγωγής, σημαντικά θέματα προτεραιότητας για τους πολίτες της περιοχής και πολύ περισσότερο σε περίοδο κρίσης.