Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση Ενημέρωσης για Σπουδές στις 10 Σεπτεμβρίου στην Aθήνα

Στις 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούμε στην Aθήνα ειδική δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης και συμβούλευσης για σπουδές (πτυχία και μεταπτυχιακά).
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για  σπουδές με πλήρη φοίτηση αλλά και εξ αποστάσεως, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Θα το εκτιμήσουμε εντελώς ιδιαίτερα εάν δώσετε τη δυνατότητα στους αναγνώστες σας να παραστούν προβάλοντας την εκδήλωσή μας.
Αθήνα 10 Σεπτεμβρίου, Κτίριο iCon, Δημητρακοπούλου 49Α, Αθήνα (Στάση Μετρό Συγγρού – Φιξ).
Ελάτε να συζητήσουμε το δικό σας πρόγραμμα. 
Κρατήστε θέση στο Tηλ. 2109248534 


 Φέρνοντας το Πανεπιστήμιο ένα βήμα πιο κοντά!
 Εξατομικευμένο & ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών με ορίζοντα την αγορά εργασίας
Προσπερνώντας τα εμπόδια που προκύπτουν από τις τυπικές και τεχνικές πανεπιστημιακές διαδικασίες, αλλά με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό στην εκπαίδευση, το iCon College επαναδιαπραγματεύεται τα σύνορα της παραδοσιακής διδασκαλίας. Σπουδάστε full ή part time, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, μα ακόμη κι από το σπίτι σας μέσω distance learning, επενδύοντας σε υψηλού επιπέδου προγράμματα από κορυφαία αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Edinburgh Business School (EBS) του Heriot-Watt University Εδιμβούργου, αλλά και το SBE (Σχολή Μηχανικών).
Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογική δυναμική, προσφέρουμε μία νέα διάσταση στη μάθηση, πιο ευέλικτη, πιο προσαρμοστική, που συνδέει τον σπουδαστή με την διεθνή αγορά εργασίας και του παρέχει δυνατότητες δικτύωσης, παράλληλα αλλά και μετά το πέρας των σπουδών του. Προσαρμόστε τις σπουδές σας στις ανάγκες, την προσωπικότητα και την εργασιακή σας εμπειρία, δίχως διαπραγμάτευση του επιπέδου των ακαδημαϊκών διαδικασιών, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες του iCon College!
Γιατί να απευθυνθείτε σε μας: 
1) Σπουδάστε από την Αθήνα, αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, σε ένα από τα πλέον φημισμένα Πανεπιστήμια του κόσμου, με τη διαρκή υποστήριξη του πανεπιστημίου και του iCon College. 
2) Εξοικονομήστε τα χρήματα που θα επέφερε η μετακίνηση σας στην έδρα του ιδρύματος. Επιμορφωθείτε ηλεκτρονικά (online) ή από απόσταση (distance learning), αξιοποιώντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου (webinars, chat rooms, e-library, εβδομαδιαίο εξατομικευμένο πλάνο μελέτης κ.α.), ενώ παράλληλα διατηρείτε τη δυνατότητα συμμετοχής στις τάξεις του iCon College!
3) Προσαρμόστε το εκπαιδευτικό σας πλάνο (χρόνος περάτωσης σπουδών, διάρκεια αποπληρωμής, ρυθμοί εκπαίδευσης και εξετάσεων κοκ.), αποφεύγοντας τα εμπόδια στην προσωπική και επαγγελματική σας δραστηριότητα. Μην εγκαταλείπετε την εργασία σας, μη χάνεται καμία ευκαιρία που τυχόν απαιτεί μετακίνηση σε άλλη πόλη ή χώρα, επειδή το πρόγραμμα σπουδών «δεν εξυπηρετεί».
 4)  Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να αυτοχρηματοδοτείτε τις σπουδές σας, διατηρώντας την εργασιακή σας απασχόληση και εκμεταλλευόμενοι τα προνομιακά δίδακτρα που η iCon έχει συμφωνήσει για εσάς με το Πανεπιστήμιο!
 Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στη ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική παρουσίασή μας στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο iCon, Δημητρακοπούλου 49Α, Αθήνα (Στάση Μετρό Συγγρού – Φιξ).. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση προγραμμάτων MBA και Μάστερ (Finance, Marketing, Human Resource Management, Strategic Planning) καθώς και προγραμμάτων για πιστοποίηση RICS από το School of the Built Environment.
 Δηλώσεις συμμετοχής (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων) στα τηλέφωνα: 210-9248065 & 210-9248534, FAX: 210-9248695 στο www.icon.gr  και email: icon@icon.gr  , info@icon.gr