Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΑΛΠΑΚΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Συνελήφθη 55χρονος διακινητής, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τρεις παράνομους μετανάστες, με τα πέντε ανήλικα παιδιά τους

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά παράνομων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, ο 55χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να κινείται στο Καλπάκι Ιωαννίνων και να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τρεις παράνομους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (έναν άνδρα και δύο γυναίκες), οι οποίοι συνόδευαν τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας από 2 έως 8 ετών.
Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς είχε παραλάβει τους παράνομους μετανάστες από περιοχή κοντά στο Καλπάκι και θα τους μετέφερε με το αυτοκίνητο στα Ιωάννινα, έναντι μη επακριβώς καθορισθέντος χρηματικού τιμήματος.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.