Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Έκοψε την Πίτα, η Αδελφότητα των εν Αττική Κορφοβουνιωτών Άρτας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή το μεσημέρι, 20 Ιανουαρίου, στην Αθήνα ο Σύλλογος των Εν Αττική Κορφοβουνιωτών Άρτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Κέφης.
Ο κ. Παπαλέξης ευχήθηκε στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και αισιοδοξία και περισσότερες δραστηριότητες για το 2013.
Εξήρε το έργο του συλλόγου αλλά και του συνόλου των αποδήμων οι οποίοι είναι πρεσβευτές της τοπικής παράδοσης και οι οποίοι, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει σήμερα η κοινωνία,  κρατούν άρρηκτους τους δεσμούς με τα χωριά και τον τόπο καταγωγής τους.
Ο κ. Κέφης, με την διπλή ιδιότητα, του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του Συλλόγου, τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εκείνον που βρίσκεται ανάμεσα σε συγχωριανούς του, στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ δέχτηκε και τις δικές τους ευχές για καλή δύναμη στο έργο του.
Ο κ. Κέφης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου για την ως τώρα συνεργασία και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες που κάθε φορά ο σύλλογος υλοποιεί.