Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δορυφορική απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ERT-WORD της ''Πίτα του Ηπειρώτη 2013''

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ανέθεσε το έργο του χορηγού επικοινωνίας της φετεινής εκδήλωσης ''Η Πίτα του Ηπειρώτη 2013'', στην ERT-WORD.
Το δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ θα καλύψει απευθείας, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τρείς (3) ώρες την εκδήλωση της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, με έναρξη σύνδεσης 10.20' πρωινή, ώρα Ελλάδος.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ίδια ημέρα, Κυριακή προς Δευτέρα, τα μεσάνυχτα, με έναρξη την 12.00' νυχτερινή, ώρα Ελλάδος, προκειμένου να την παρακολουθήσουν, λόγω διαφορετικού ωραρίου και οι Απόδημοι Ηπειρώτες και Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά, αλλά και όσοι από την Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία και Ασία, δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την απευθείας μετάδοση.
Εξυπακούεται όσοι στην Ελλάδα διαθέτουν δορυφορικούς δέκτες ή είναι συνδρομητές της NOVA θα παρακολουθήσουν δορυφορικά την μεγάλη αυτή μουσικοχορευτική πολυθεαματική εκδήλωση, την μεγαλειώδη ετήσια γιορτή και αντάμωμα των Ηπειρωτών.