Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης, την 1η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στα γραφεία του, Μοσχοπόλεως 1, Κοζάνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Μοσχοπόλεως 1 -Κοζάνη - τηλ. επικοινωνίας : 24610-26213).
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας αποφάσισε το ποσό της συνδρομής για τα έτη 2011 και 2012 να ορισθεί στο ήμισυ και πιο συγκεκριμένα στο ποσό των 5 ευρώ ανά έτος, για κάθε μέλος του Συλλόγου μας.
Εγγραφή νέων μελών που κατάγονται από την Ήπειρο, μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Θεωρώντας ότι το έργο των Συλλόγων είναι ιδιαίτερα σημαντικό τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, μια και οι Σύλλογοι αποτελούν ίσως το τελευταίο προπύργιο πολιτισμού και αξιών που έχει μείνει στην κοινωνία μας, καλούνται όσοι Ηπειρώτες και Ηπειρώτισσες δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογό μας να προσέλθουν στην Συνέλευση, βοηθώντας με την παρουσία τους τη συνέχιση του έργου μας.
Μετά το πέρας των διαδικασιών θα ακολουθήσει δεξίωση εκ μέρους του Συλλόγου για τους παρευρισκομένους.