Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Η τρόικα να πάρει βαλίτσες και να φύγει»

Οξύτατη επίθεση κατά του Ε. Βενιζέλου και του Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί «λένε παραμύθια και είναι υπάλληλοι της τρόικας» και τους κατηγόρησε ότι ενώ υπέγραψαν το χαράτσι της ΔΕΗ «δουλεύουν» τους πολίτες ότι θα το μειώσουν.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «ουρά» του Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες για να πάρουν τα πάντα. Από το ευρώ δεν μας βγάζει κανείς γιατί το έχουμε πληρωμένο. Από το μνημόνιο βγαίνουμε μόνοι μας» τόνισε ο κ. Καμμένος.
Στα πλαίσια αυτά, ο κ. Καμμένος κάλεσε τους «κυρίους της τρόικας να μαζέψουν τις βαλίτσες τους και να φύγουν», αφού όπως είπε, ο λαός μπορεί να πεινάσει, αλλά έχει υπερηφάνεια.
Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε ότι δεν αναγνωρίζει τα μνημόνια που είναι «άκυρα και αντισυνταγματικά», ενώ επανέλαβε ότι θα επανακρατικοποιήσει την Τράπεζα της Ελλάδος.
Επίσης, κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «πρόδωσε τους πάντες και δεν μπορεί να κοροϊδεύει κανέναν».
«Είναι πολλοί στην ουρά για τα υποβρύχια»
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πίστη του ότι στο σκάνδαλο των υποβρυχίων εμπλέκονται πολλά ακόμη πολιτικά πρόσωπα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «μόλις προχωρήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων θα βγουν πολλά στη φόρα, πρέπει να επεκτείνουν την πτέρυγα του Κορυδαλλού, είναι πάρα πολλοί στην ουρά».