Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη σημασία της ύπαρξης του «Parakalamoscity»

Γράφει ο Παναγιώτης Μανούρης

Ως καθημερινός αναγνώστης και τακτικός αρθρογράφος τούτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας (έτσι τη θεωρώ και όχι ένα απλό μπλοκ) θεωρώ υποχρέωσή μου να εξάρω το καθοριστικό και πολυποίκιλο ρόλο της στην ανάδειξη των τοπικών θεμάτων, την προώθηση της επίλυσης ζητημάτων και την γενικότερη ενημέρωση των δημοτών και φίλων της περιοχής.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα " parakalamoscity" είναι πραγματικό βήμα ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης καθώς και μέσο στήριξης των αιτημάτων και διεκδικήσεων της περιοχής μας. Γνωρίζοντας την δύσκολη δουλειά που απαιτείται για την έκδοση και λειτουργία μιας εφημερίδας, είτε έντυπης, είτε ηλεκτρονικής, ειλικρινά συγχαίρω τον εκδότη της …… και τους συνεργάτες του, ζητώντας τους να μην πτοηθούν απ' τα όποια -ενδεχομένως- προβλήματα ή αντιδράσεις αντιμετωπίζουν και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, έχοντας στο νου τους ότι ασκούν λειτούργημα και ότι είναι μεγάλης σημασίας για τον τόπο μας η ύπαρξη αυτής της ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Και αυτή την προσπάθεια οφείλουν όλοι οι τοπικοί παράγοντες, φορείς και πολίτες να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο κυρίως ηθικά, γιατί όπως προανέφερα η ύπαρξη αυτής της "ηλεκτρονικής φωνής" της περιοχής αποτελεί αναγκαιότητα!