Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

κ. Δήμαρχε πέρασε ένας χρόνος υπό την Δημαρχίας σας και μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση για έστω έναν απλό απολογισμό, όπως έχουν κάνει σχεδόν όλοι οι Δήμαρχοι σε όλοι την Ελλάδα.

Τι φοβάστε κ. Δήμαρχε, το προεκλογικό σας πρόγραμμα το έχετε στα χέρια σας, γιατί λοιπόν δεν το παίρνετε και με αυτό να βγείτε στους συνδημότες σας και να τους πείτε τι κάνατε και τι δεν κάνατε, από αυτά που είχατε υποσχεθεί τον ένα αυτό χρόνο. Για να μην το έχετε κάνει μέχρι τώρα, μάλλον δεν έχετε τίποτα να μας πείτε.
Εάν δεν μπορείς εσύ βάλε τους ¨άξιους¨ Αντιδημάρχους σου να το κάνουν.
Τι λοιπόν μπορεί να περιμένει ο συνδημότης σας;
όχι μόνο από εσάς αλλά και από την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, που ο θεσμικός της ρόλος είναι να σας ελέγχει.
Επειδή είπα για την αντιπολίτευση, προχθές που ήμουνα στον Παρακάλαμο, εκεί είδα πως μαζί με τους συμβούλους της πλειοψηφίας ήτανε και σύμβουλοι της μειοψηφίας και ένας από αυτούς σας ρωτούσε συνέχεια διάφορα πράγματα, Δήμαρχε πρόσεχε πως μιλάς και σε ποιόν, γιατί την επόμενη ημέρα γέμισαν τα διάφορα ιντερνετικά μπλοκς με διάφορες αηδίες και βλακείες εις βάρος σου από συγκεκριμένο άτομο, βλ. Pogoni news κλπ.
Από ότι έχω καταλάβει ο συγκεκριμένος μάλλον δεν έχει δουλειά να κάνει στο γραφείο του και κάθετε και γράφει συνέχεια εις βάρος σου.


Ο ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣΤΑΡΙΑΣ