Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Γράφει ο Γιάννης Γκούβας

Έχουν περάσει 2 χρόνια από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε και παραπλάνησε τον ελληνικό λαό και του έκλεψε την ψήφο του προκειμένου να γίνει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κο Γιώργο Παπανδρέου με τα παραπλανητικά σλόγκαν
α) “Λεφτά υπάρχουν” υποσχόταν δε ότι θα τα μοίραζε στο λαό προκειμένου να φάει με χρυσό κουτάλι γιατί τάχα η κυβέρνηση της Ν.Δ. τα στερούσε από αυτόν
β) “Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”


Δυστυχώς όμως για το λαό απεδείχθη το αντίθετο.
Λεφτά δεν υπήρχαν και αλλάξαμε και βουλιάξαμε.
Μετά από 2 χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ο λαός σήμερα διαπιστώνει:
1) Άδικα καταδίκασε την Ν.Δ. και τον τότε ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με 10% διαφορά από το ΠΑΣΟΚ γιατί όσο περνάει ο καιρός, ο λαός αναγνωρίζει το μεγάλο έργο της Ν.Δ. αλλά και για το θάρρος που είχε ο κος Καραμανλής παραμονές των εκλογών του 2009 λέγοντας την αλήθεια ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Επίσης ο λαός σήμερα πιστεύει ότι αν κυβερνούσε η Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή σαν χώρα δεν θα είχαμε φθάσει σ’ αυτό το χάλι που μας κατάντησε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Παπανδρέου.


Το πιστεύει δε αυτό ο λαός γιατί ο Καραμανλής:
α) Ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ και σαν ΕΛΛΗΝΑΣ δεν θα ζητούσε ποτέ στήριξη από το Δ.Ν.Τ.
Ο μεγάλος αυτός πολιτικός αυτή τη στιγμή απουσιάζει απ’ τα πολιτικά δρώμενα δεν μιλά-σιωπά. Όποια πίκρα έχει την κρατάει μέσα του για το καλό της χώρας και του τόπου.
Δική μου εκτίμηση είναι ότι σύντομα ο μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα εξαναγκαστεί να μιλήσει γιατί ο λαός θα ξεσηκωθεί και θα βγει στους δρόμους φωνάζοντας “έλα Καραμανλή να μας σώσεις” όπως έγινε και με τον εθνάρχη Καραμανλή το 1974 που ο λαός φώναξε στις πλατείες “ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” και πράγματι ήρθε και μας έσωσε.
Δεν είναι δε τυχαίο, αυτοί που τόσα χρόνια τον υπονομεύουνε, τώρα αναγνωρίζουν το έργο του και δειλά-δειλά τον ζητούν να γυρίσει για να σώσει τον τόπο.
2) Αντίθετα ο λαός σήμερα πιστεύει ότι αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα συμπεριφέρονται λες και δεν είναι Έλληνες. Έχουν αφήσει την τύχη της χώρας στην Τρόϊκα, Αμερικάνους, Γερμανούς και Γάλλους, που οι πιο πολλοί από αυτούς, πριν καν σαραντήσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κάνουν κουμάντο στον τόπο μας.
Αυτό είναι παράνομο και παράλογο όπως λέει και ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης που αν δεν φύγουν σύντομο τότε κινδυνεύουμε σαν λαός να φάμε με ξύλινα κουτάλια του ’40.
Τελειώνοντας κάνω έκκληση στον μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ Κώστα Καραμανλή να επισκεφθεί φιλικά, προσωπικά με την οικογένειά του την ιστορική περιοχή Λάκκας Σουλίου που τον είχε τιμήσει με την ψήφο του σ’ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις πάνω από 64%.
Το τονίζω φιλικά για να μην θεωρηθεί ότι είναι πολιτική επίσκεψη γιατί αυτή τη στιγμή ο Έλληνας Πολιτικός αλλά και όλοι μας αγωνιζόμαστε δίπλα στην Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να φύγει το συντομότερο η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να γίνει κυβέρνηση ξανά η ΝΔ για να απαλλάξει τον τόπο από τα σημερινά αδιέξοδα.
Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι από την επίσκεψη αυτή δεν πρόκειται να απογοητευθεί. Απογοητευμένος ήταν όταν πρωτοήρθε με την ιδιότητα του αρχηγού του κόμματος και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ του Ν. Ιωαννίνων καθώς διαπίστωσε τα χάλια της περιοχής καθότι όλοι οι δρόμοι ήταν σχεδόν χωματόδρομοι.
Σήμερα χάρη στα αναπτυξιακά έργα της 5ετίας της Ν.Δ. και το τελείωμα της Εγνατίας Οδού όλοι οι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί, αρκετοί Ξενώνες έχουν χτισθεί και πολλές αγροτικές επιχειρήσεις έχουν ιδρυθεί.

Ευχαριστώ


ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΑ
3-10-2011
Τηλ.: 6974891321
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΒΑΣ
ΜΕΛΟΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ
ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ