Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Καλπακίου

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δ.Ε. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ)

 ΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1997 στα Ιωάννινα, και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στα Άνω Ραβένια. Μετά την αποφοίτηση της από το σχολείο, ακολούθησε η φοίτηση της σε ΙΕΚ από όπου και πήρε πτυχίο Αισθητικής. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Μίχα κι έχουν απόκτηση δυο παιδιά. Σήμερα ασχολείται με την Κτηνοτροφία.

ΜΑΓΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Κατάγεται από τα Δολιανά και είναι μόνιμη κάτοικος Δήμου Πωγωνίου. Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ Άρτας Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Δούλεψε ως βοηθός λογιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Γνωρίζει Αγγλικά και υπολογιστές.

ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μέχρι και σήμερα στον Γεροπλάτανο Πωγωνίου. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στη Μεταλλουργική Ηπείρου. Είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Λιάπη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Έχει διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γεροπλατάνου για δύο συνεχόμενες θητείες (2010-2014 & 2014-2019). Επίσης, έχει διατελέσει γραμματέας και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γεροπλατάνου για αρκετά χρόνια.

ΜΠΟΝΤΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1979 στον Παρακάλαμο. Το 1997 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Δολιανών και το 1998 μετά από επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις, εντάχτηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Από το 2000, όταν και αποφοίτησε από την σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών. Σήμερα υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου, με έδρα το Δελβινάκι. Είναι μέλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ελλάδας, μέλος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών. Από το 2015 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πωγωνίου. Από το 2019 διετελεί Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πωγωνίου. Είναι έγγαμος.

ΜΠΟΥΤΝΙΟΚ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και κατάγεται από τα Κάτω Ραβένια. Εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων και διδάσκει τμήματα υποκριτικής σε παιδιά, ενήλικες και σε τμήματα ΑμεΑ. Το 2009 ολοκλήρωσε τις θεατρικές της σπουδές στην Αθήνα έχοντας αποκτήσει πτυχίο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού. Στη συνέχεια, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το θέατρο, την σωματική έκφραση και την ειδική καλλιτεχνική αγωγή. Η συνεχής αναζήτηση στον χώρο της Τέχνης, την οδήγησε στην δημιουργία του “Καλειδοσκόπιου” -Κύτταρο Πολιτισμού Μελέτης και Τεχνών Ηπείρου, όπου είναι καλλιτεχνική διευθύντρια με καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις στην Ήπειρο.

ΝΤΑΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε στο Καλπάκι το 1977 και είναι μόνιμος κάτοικος. Δραστηριοποιείται στον τόπο έχοντας το περίπτερο στο Καλπάκι. Εκτελεί χρέη ταμία στο Δ.Σ της Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου από τον Ιούνιο του 2023. Είναι παντρεμένος με την Τζένη Βλαχοπούλου και πατέρας δύο κοριτσιών.

ΣΙΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκε το 1967 στο Καλπάκι όπου και διαμένει μόνιμα. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Απόφοιτος της Ε.Π.Α. ΒΕΛΛΑΣ και του Π.Τ.Π. Ιωαννίνων. Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Καλπακιού. Διατέλεσε μέλος Τοπικού Συμβούλιου Δ.Δ. Καλπακιού {1999-2006}. Πρόεδρος Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Καλπακίου {2008 – 2010}. Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Ν.Ν.Π.Δ. {2010 -2019}. Αντιδήμαρχος Δήμου Πωγωνίου {2016 έως σήμερα}.