Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δ.Ε. ΆΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ)

ΓΚΕΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στο Κεφαλόβρυσο το 1948. Έχει 16ετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Αντιδήμαρχος 1999-2000 και 2007-2010). Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρύσου και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πωγωνίου (2011 έως και σήμερα).

ΚΙΟΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1994 στα Ιωάννινα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Το 2014 σπούδασε βρεφονηπιοκόμος στα Ιωάννινα και παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια παιδοψυχολογίας. Σήμερα εργάζεται σε έναν φροντιστηριακό όμιλο ως υπεύθυνη τμημάτων και παρουσιάσεων σεμιναρίων.

ΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1990 στο ΚεφαλόβρυσοΠωγωνίου Ιωαννίνων όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής ως Μηχανικός Συστημάτων Αυτοκίνητου. Υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις από το 2010 έως και σήμερα. Από το 2022 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πωγωνίου. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πωγωνίου από το 2019-2023 και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ν.Π.Δ. του Δήμου Πωγωνίου (2022 -2023). Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρύσου (2016-2023) όπου έχει διατελέσει ως Πρόεδρος το 2022-2023. Είναι συνεργάτης της εφημερίδας της ΠΣΕ. Ασχολείται ερασιτεχνικά ως Φωτογράφος Τοπίων (ManisGeo). Είναι υπεύθυνος αρχείου και φωτογραφικού υλικού της Αθλητικής Ένωσης Κεφαλόβρυσου ( Η Αναγέννηση).

ΜΕΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1984 στο Κεφαλόβρυσο, όπου μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του. Ειναι παντρεμένος με την Βαρβάρα Σταμάτη-Μεντή και έχουν δύο αγοράκια, τον Βασίλη 8 ετών και τον Λάμπρο 6 ετών. Εργάζεται στην ΗΒΕ Α.Ε. και παράλληλα ασχολείται και με ξυλουργικές εργασίες. Ειναι στο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Κεφαλόβρυσου. Είναι απόφοιτος Λυκείου και προπτυχιακός φοιτητής στο τέταρτο έτος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

ΝΤΟΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Γεννήθηκε το 1989, είναι έγγαμος και κατάγεται από το Κεφαλόβρυσο. Το 2007 εισήχθη στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Σερρών, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2011. Έκτοτε, έχει εργαστεί ως Υπεύθυνος Μηχανικός σε κατασκευαστικές εταιρείες της πόλης των Ιωαννίνων, ενώ από το 2022 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στους Αμπελόκηπους Ιωαννίνων. Από το 2008 έως και σήμερα είναι εν ενεργεία διαιτητής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ηπείρου. Τέλος, από το 2020 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κεφαλοβρύσου.

ΣΙΔΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1980 στα Ιωάννινα. Διαμένει μόνιμα στο Κεφαλόβρυσο  Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του Τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας. Έχει γνώσεις αγγλικών και υπολογιστών. Εργάστηκε ως Διοικητική Υπάλληλος στον πρώην Δήμο Άνω Πωγωνίου, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας και στον νυν Δήμο Πωγωνίου. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Κεφαλοβρύσου.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κεφαλόβρυσο στις 19/8/1979. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Τσίνη και πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών. Αποτέλεσε ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 10ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων επί έξι συναπτά έτη. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και ως επί τω πλείστον στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας και πιο συγκεκριμένα στην παροχή υπηρεσιών συσκευασίας και μεταποίησης ιχθύων.

ΣΧΙΖΑ ΜΑΙΡΗ

Kατάγεται από την Καλλιθέα Κονίτσης, έχει απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου και τα τελευταία χρόνια ζει στο Ωραιόκαστρο. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Σχίζα κι έχει δύο παιδιά, την Λευκή και τον Μπάμπη και τέσσερα εγγόνια.