Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Δελβινακίου

 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δ.Ε. ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ)

ΒΙΛΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ)

Γεννήθηκε στο Δελβινάκι το 1961. Διατελεί διοικητικός υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Δελβινακίου από το 1986 έως και σήμερα. Επί σειρά ετών ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Δελβινακίου. Είναι έγγαμος. Από το 2014 έως και το 2019 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πωγωνίου και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Από το 2019 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πωγωνίου και από 2020 διατελεί Αντιδήμαρχος Υγείας.

ΓΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε στο Τεριάχι. Σπούδασε ηλεκτρολογία και εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος στη Hoover και δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας διατηρώντας καταστήματα ενδυμάτων. Είναι μόνιμος κάτοικος Τεριαχίου από το 2006. Διετέλεσε πρόεδρος στην Κοινότητα Τεριαχίου, Αντιπρόεδρος στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πωγωνίου (2010-2014), Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δελβινακίου (2014-2023).

ΓΚΟΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1964 στη Βήσσανη, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι κτηνοτρόφος και έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την Tοπική Aυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου ( 2011-2014). Είναι πατέρας 3 παιδιών.

ΔΟΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Ραβένια. Είναι πτυχιούχος του Ατεί Ηπείρου τμήμα Λογιστικής. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ΕΑΠ Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης. Φοιτεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη σχολή Δημόσιας Διοίκησης. ‘Εχει διατελέσει προϊστάμενος Λογιστηρίου στην εταιρία Ροδόπη με έδρα την Ξάνθη. Τα τελευταία δώδεκα έτη έχει Λογιστικό γραφείο στα Ιωάννινα.

ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΝΙΛΑ

Είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας, ελεύθερος επαγγελματίας και ζει στη Ζαραβίνα.

ΜΠΙΤΣΟΥΝΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

Κατάγεται από τα Κτίσματα Πωγωνίου, είναι διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα.

ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στα Γιάννενα και στην ακριτική πατρίδα της, την Αγία Μαρίνα Πωγωνίου. Είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη γερμανική φιλολογία, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και καθηγήτρια της ελληνικής ως ξένη γλώσσα. Έχει εργαστεί ως διοικητικό προσωπικό στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ιωαννιτών και ως καθηγήτρια γερμανικών στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Από το 2019 διατελεί μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Πωγωνίου.

ΤΣΑΡΑΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1981 στα Ιωάννινα και κατάγεται από το Δελβινάκι. Είναι απόφοιτος γενικού λυκείου Δελβινακίου και απόφοιτος ΙΕΚ Ιωαννίνων του τμήματος ειδικών εφαρμογών πληροφορικής. Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην ομάδα ”Πωγωνάτος”. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στην περιοχή του Δήμου μας. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 έως το 2023, μέλος του Ν.Π.Δ.Δ και της Οικονομικής Επιτροπής.