Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Πωγωνιανής


 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δ.Ε. ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ)

ΒΥΖΟΥΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ)

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και κατάγεται από τα χωριά Δρυμάδες και Άνω Παρακάλαμος Πωγωνίου. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ). Είναι απόφοιτη ΤΕΙ Ηπείρου του τμήματος Προσχολικής Αγωγής, καθώς και της σχολής ΑΣ.ΠΑΙ.ΤΕ. Ιωαννίνων. Φέτος, ολοκληρώνει τη φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής». Κατέχει τον τίτλο της πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας στην ανίχνευση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης, έχει εργαστεί ως Βρεφονηπιοκόμος στο παρελθόν σε Παιδικούς Σταθμούς του Νομού Ιωαννίνων.

ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1972 στην Πωγωνιανή, όπου τελείωσε το Λύκειο και σπούδασε μηχανογραφημένη λογιστικη. Υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1998, ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Διευρυμένης Κοινότητας Πωγωνιανής και ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Πωγωνίου με Δήμαρχο τον Κώστα Καψάλη μέχρι σήμερα με συνεπή αγώνα δίπλα στους μόνιμους κατοίκους και τους απόδημους Πωγωνίσιους Από το 1994 συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση, διατηρώντας κατάστημα παντοπωλείου στο χωριό του. Παρακολούθησε εξειδικευμένα προγράμματα αμπελουργίας – οινοποιίας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με τη αμπελουργία – οινοποιία και τη μελισσοκομία στο Πωγώνι. Οπαδός της Δια Βίου Εκπαίδευσης φοίτησε στα το τμήμα αμπελουργίας των ΔΙΕΚ Βελλάς. Από το 2000 έως το 2004 διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Πωγωνιανής. 

Το 2022 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Πωγωνίου. Παραμένει ενεργό μέλος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Πωγωνιανής και εκτελεί χρέη ταμία στο σύλλογο «Φίλων Γιάννη και Νίκου Κολέφα». 

Είναι παντρεμένος με τη Στάσα Παπαδιαμάντη, στέλεχος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και έχουν δυο γιους, το Λάμπρο, τελειόφοιτο της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. με δική του επιχείρηση και το Διαμάντη, φοιτητή στο πολυτεχνείο του Α.Π.Θ.

ΡΟΥΚΟΥ ΦΑΝΗ

Γεννημένη το 1976 στην Άρτα με καταγωγή από τα Δερβίζιανα Ιωαννίνων. Από το 2000 ζει στα Ιωάννινα με τον σύζυγό της Δημήτριο Ηλία από Δρυμάδες Πωγωνίου και τα τρία παιδιά τους. 

Εργάζεται στο Κ.Υ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ως φυσικοθεραπεύτρια με σπουδές στη Θεσσαλονίκη και μεταπτυχιακό στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων στην Πρωτοβ/μια Φροντ. Υγείας (Π.Φ.Υ) ΗΠΕΙΡΟΥ από το 2013 ως το 2019.Εκλεγμένη αντιπρόσωπος του αντίστοιχου Συλλόγου στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από το 2013 ως και σήμερα.

ΤΣΙΑΒΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Φοίτησε στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Πωγωνιανής. Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε φροντιστήρια της πόλης των Ιωαννίνων. 

Εργάζεται από το 2002 έως και σήμερα ως υπεύθυνος Χημικός παραγωγής στην Φαρμακοβιομηχανία HELPS.A. η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα.

ΤΣΙΟΥΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο ακριτικό Σταυροσκιάδι Πωγωνίου από όπου κατάγεται η μητέρα της Τσάμη Σοφία. Είναι 32 ετών και ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σταυροσκιαδίου. 
Αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται στον τραπεζικό τομέα. 
Παράλληλα, μαζί με την οικογένειά της, δραστηριοποιείται την καλλιέργεια αρωματικών φυτών στο Πωγώνι και την εμπορεία των προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.