Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Επίσκεψη κλιμακίου της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» στη Χρυσόδουλη και το Ζάβροχο


Τελευταίος σταθμός της σημερινής περιοδείας του κλιμακίου της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» με επικεφαλής το  Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Καψάλη  Κωνσταντίνο  και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων η Τ.Κ. Χρυσόδουλης όπου  παρουσιάστηκε στους κατοίκους ο σχεδιασμός για τη νέα 4ετία. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι δημότες έκαναν λόγο για απαξίωση από τις άλλες παρατάξεις που στη Δ.Ε. Δελβινακίου τοποθέτησαν υποψηφίους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα χωριά της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου σημείωσε ότι αυτό το γεγονός αποδεικνύει την άγνοιά τους για τον αυτοδιοικητικό χώρο και το χαρακτήρισε ασέβεια προς τις ικανότητες των δημοτών.
«Η ασέβεια και η άγνοια είναι επικίνδυνα χαρακτηριστικά για παρατάξεις που θέλουν να έχουν λόγο για το μέλλον του Πωγωνίου.
Το δικό μας ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους που κατάγονται, ζουν ή δραστηριοποιούνται στις Δημοτικές Ενότητες στις οποίες θέτουν υποψηφιότητα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά τους δημότες μας, είμαστε υπερήφανοι για τις προσωπικές, επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές τους επιτυχίες και θεωρούμε τιμή να τους έχουμε στο πλευρό μας σε αυτόν τον αγώνα που αφορά τον τόπο μας» δήλωσε.

Στηρίζοντας έμπρακτα τη σχέση που έχει χτιστεί με γερά θεμέλια τόσα χρόνια, οι κάτοικοι δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Καψάλη και των συνεργατών του σημειώνοντας ότι το αποτελεσματικό έργο τους πρέπει να συνεχιστεί. "Μια πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζουμε" τόνιζαν χαρακτηριστικά.
Τα στελέχη της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου" επισκέφθηκαν επίσης το Ζάβροχο.
Η περιοδεία θα συνεχιστεί την Τετάρτη 15 Μαΐου στις Τ.Κ. Ωραιοκάστρου, Κάτω Μερόπης και Βασιλικού.