Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 48ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός, για εκβίαση και εγκλήματα κατά ιδιοκτησίας.
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για κλοπή.
Χθες το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και είκοσι ημερών και χρηματικής ποινής (300) ευρώ, για κλοπή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Προχθές το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης επτά μηνών, για απάτη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.