Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ιωάννινα: Εξιχνίαση κλοπών-διαρρήξεων


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, διαδοχικές υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που έγιναν χθες τα ξημερώματα στα Ιωάννινα.
Για τις υποθέσεις αυτές, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (08-08-2018) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής ενώ επιπρόσθετα στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 48χρονος ημεδαπός συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες χθες τα ξημερώματα διέπραξαν στα Ιωάννινα τρεις διαρρήξεις - κλοπές και μία απόπειρα διάρρηξης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά, δύο φορητούς υπολογιστές, μία τηλεόραση και μικρά χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, σκεπάρνι) καθώς και μέρος των κλοπιμαίων το οποίο και αποδόθηκε στους παθόντες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.