Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων: Πανηπειρωτικό ξεσήκωμα για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους διοδίων της Εγνατίας οδού

Πριν γίνει κυβέρνηση η παράταξη ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσαν στο κίνημα “Δεν πληρώνω”. Πριν γίνουν Κυβέρνηση καλούσαν τον κόσμο να σηκώνει τις μπάρες διοδίων και να περνάει ελεύθερα.
Σήμερα, ενημερώνουν πως από αρχές Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει ο σταθμός διοδίων στο Δροσοχώρι με κόστος χωρίς την εφαρμογή της αναλογικής χρέωσης.
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν 3 σταθμοί διοδίων σε έναν Νομό και χωρίς αναλογική χρέωση με αποτέλεσμα την αύξηση κόστους στο εισόδημα μόνιμων κατοίκων του Νομού Ιωαννίνων για τις καθημερινές μετακινήσεις τους αλλά και την αύξηση κόστους μεταφοράς προϊόντων στην Εγνατία Οδό μέσα στο Νομό Ιωαννίνων.
Για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται πως, όσα λένε, δεν τηρούνε απολύτως τίποτα. Οι πολίτες του Νομού Ιωαννίνων βλέπουν και κρίνουν πλέον την ανικανότητα, την προχειρότητα και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Απευθυνόμενοι στην κυβέρνηση ζητούμε την επανεξέταση του θέματος, μείωση του τέλους διέλευσης και για τους τρεις σταθμούς διοδίων της περιοχής μας και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η αναλογική χρέωση στα διόδια της Εγνατίας Οδού.
Σπύρος Κωνσταντόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός

Τομεάρχης Υποδομών ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ