Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων για την 1η συναυλία αλληλεγγύης Αστυνομικών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν με οιοδήποτε τρόπο, αγκαλιάζοντας, συμμετέχοντας και στηρίζοντας την ιδέα της 1ης συναυλίας αλληλεγγύης Αστυνομικών με τον τίτλο «Μοιράζουμε αγάπη».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στο υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ στα Γιάννενα με πρωτοβουλία της Ένωσής μας και είχε ως στόχο την στήριξη Αστυνομικών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και αδυνατούν από μόνοι τους να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Με την βοήθεια των συναδέλφων, αλλά και πλήθους συμπολιτών μας, η προσπάθειά μας αυτή στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο από τα Γιάννενα ένα ηχηρό μήνυμα Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς, Προσφοράς και Ελπίδας…!!!
Ο έντεχνος τραγουδοποιός Δημήτρης Υφαντής καθώς και οι καλλιτέχνες που τον πλαισίωσαν, οι οποίοι προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν αφιλοκερδώς, χάρισαν στο κοινό μια ξεχωριστή βραδιά όμορφη, κεφάτη και μελωδική, δίνοντας  ότι καλύτερο είχαν… την ίδια τους την ψυχή, ενώ ο κόσμος που συμμετείχε ενεργά, χορεύοντας και τραγουδώντας, έγινε μια μεγάλη παρέα αποτελούμενη από άτομα διαφορετικής ηλικίας και επαγγελματικού χώρου τα οποία όμως ένωσε ο κοινός αυτός σκοπός.
   Ο ένας και μοναδικός αυτός σκοπός με την βοήθεια όλων επετεύχθη και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν άμεσα για την ενίσχυση των συναδέλφων που νοσούν ή νοσηλεύονται και στους οποίους όλοι μαζί ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. 

 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!