Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στα Διόδια Ακτίου, οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενώ νωρίτερα είχαν διαπράξει κλοπή από σπίτι στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν, χθες (02-03-2017) το πρωί στα Διόδια Ακτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 46, 25, 30 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στα Διόδια Ακτίου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου εντόπισαν και έλεγξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, όπου βρέθηκε πλήθος κοσμημάτων καθώς και χρηματικό ποσό, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, οι τέσσερις δράστες από κοινού, νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν αφαιρέσει από σπίτι 71χρονης ημεδαπής στην πόλη της Πρέβεζας, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.