Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Συλλήψεις στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για διάφορα αδικήματα, στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, τέσσερα άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Χθες το απόγευμα, στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με υπαλλήλους της Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.), ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών. Ειδικότερα, ο 38χρονος κατελήφθη στο πάρκο εκπομπής στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων, να έχει προβεί παράνομα στην εγκατάσταση σταθμού εκπομπής και λήψης ραδιοσήματος και κατασκευής κεραίας καθώς και στη χρήση σταθμού εκπομπής ραδιοσήματος, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Χθες το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματικής ποινής (5.000) ευρώ, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους (1.390) ευρώ. Επιπρόσθετα, ο 39χρονος αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Χθες το απόγευμα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, μία 56χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.