Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Στην εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”, που απευθύνεται στους Έλληνες της διασποράς, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΣΕ Κώστας Κωνής, για την απόδημία, τη Πανηπειρωτική και την ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017''.

Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”,(Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016) με θέματα το Δημιουργικό Κέντρο Δράματος και Τεχνών της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας και την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.
Τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Katerina Poutachidou, Υπεύθυνη του Δημιουργικού Κέντρου Δράματος και Τεχνών, που μας μίλησε για την παιδική θεατρική παράσταση “Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά”, την οποία σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε η ίδια και για το πως βοηθάει το παιδικό θέατρο στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας στην Αυστραλία. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που γνώρισα την Κατερίνα στην Μελβούρνη, είδα το αξιόλογο έργο που κάνει με τα παιδιά, όπως και άλλοι Έλληνες εκεί και θεωρώ ότι είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων!
Καλεσμένος στο studio ο κ. Κωνσταντίνος Κονής, Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, μας μιλά για την επερχόμενη μεγάλη εκδήλωση της Συνομοσπονδίας την “Πίτα του Ηπειρώτη 2017”, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και για τις άλλες δράσεις που έχουν προγραμματίσει, πάντα με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή των προϊόντων της Ηπείρου.

Η  εκπομπή  “Ελλάδα στην καρδιά μας” προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00 μ.μ., μέσω του “web TV-live” στο http://www.star.gr/webtv/  και ανοίγει ένα παράθυρο από την χώρα μας προς το εξωτερικό, καθώς παραμένει ελκυστική η δυνατότητα μιας επίσκεψης για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά και για την προβολή αξιόλογων εγχώριων επιχειρηματικών προσπαθειών, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και ίσως ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές εντός των συνόρων. 
Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην  ομογένεια, Μπάμπης Πετράκης.