Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πανηπειρωτική Ένωση Καβάλας: 12ο Aντάμωμα Ηπειρωτών Αν. Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 19 Ιουνίου, ώρα 11:00 π.μ. στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, στο κτήμα του Βασίλη Καρρά

Η Πανηπειρωτική Ένωση Καβάλας, σας προσκαλεί στο ''12ο Aντάμωμα Ηπειρωτών Αν. Μακεδονίας και Θράκης'', την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, ώρα 11.00 π.μ. στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, στο κτήμα του Βασίλη Καρρά.
«Ελάτε να ανταμώσουμε, να ιδωθούμε,
να τα πούμε, να τα πιούμε και να χορέψουμε»
Η Πανηπειρωτική Ένωση Νομού Καβάλας , μαζί με τους Συλλόγους Ηπειρωτών Δράμας, Σερρών, Κομοτηνής, Εβρου, Χρυσούπολης, Ξάνθης, Κατερίνης , Μερακλήδες Αρτας σας προσκαλούμε στο 12ο Αντάμωμα των Ηπειρωτών Αν. Μακεδονίας & Θράκης.
Θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση αντιπροσωπέια  της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γεώργιο Δόσης και τον αντιπρόεδρος  Κωνσταντίνο Κωνή.
Το περιοδικό Άπειρος χώρα θα παρακολουθήσει την εκδήλωση.
Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. στο Κοκκινοχώρι Καβάλας θα ηχήσει το εκπληκτικό κλαρίνο του Νίκου Φιλιππίδη και θα τραγουδήσει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γιάννης Παπακώστας.
Ελάτε να ανταμώσουμε, όλοι όσοι αγαπάμε την παραδοσιακή μουσική, τον χορό, σε ένα ολοήμερο δυναμικό Ηπειρώτικο γλέντι.
Πάρτε τις οικογένειες σας και ελάτε να απολαύσετε την φύση, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
Με είσοδο 5,00 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης.
Όσοι θέλουν να φάνε και να πιούνε θα υπάρχουν φαγητά και ποτά στα κιόσκια, μπορούν να παραγγείλουν και θα πληρώνουν το κόστος ο καθένας μόνος του.
Όπως γίνεται στα παραδοσιακά πανηγύρια στην Ηπειρο.
Μια μέρα που ελπίζουμε, έχοντας ως σύμμαχο μας τον καιρό, να μείνει αξέχαστη σε όλους.
Σας περιμένουμε.


Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ένωσης Καβάλας