Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Επισκέψεις του Σταύρου Καλογιάννη, σε χωριά του Νομού

Σε διαμερίσματα του Δήμου Ζαγορίου και του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων περιόδευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Καλογιάννης. Ειδικότερα, το Σάββατο επισκέφθηκε το Μονοδένδρι, τη Βίτσα, το Κουκούλι και τους Ασπραγγέλους, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και Τοπικούς Προέδρους.
Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν η μειωμένη τουριστική κίνηση στο Ζαγόρι, ιδίως μετά τα capital controls που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στην έναρξη ουσιαστικά της τουριστικής περιόδου. Η έλλειψη ρευστότητας προκάλεσε «πάγωμα» των κρατήσεων και την μετάθεση ή ακύρωση των καλοκαιρινών διακοπών, με αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.
Την Κυριακή ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε την Μπάφρα, τη Νεοκαισάρεια και το Κουκλέσι. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει αναλυτικά με κατοίκους το πώς φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση από τους πειραματισμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να ακούσει τις ανησυχίες των συμπολιτών μας από την πολιτική αβεβαιότητα που δημιουργούν οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, για το πώς μπορεί η χώρα να ξαναβρεί θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να βγει από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει.

Ο Σταύρος Καλογιάννης αναφέρθηκε και στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία από πλευράς υποψηφιοτήτων, δείγμα της συσπείρωσης που έχει η παράταξη και της ανοδικής της πορείας, σε αντίθεση με τη δυστοκία που παρουσιάζεται σε άλλα κόμματα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο Σταύρος Καλογιάννης θα επισκεφθεί διαμερίσματα του Πωγωνίου του Δήμου Ζίτσας.