Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηπείρου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»: Ευχαριστήριο στη Δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη της στην κοινή προσπάθεια μας ώστε να γίνει πραγματικότητα η 1η Εμποροπανήγυρη Καναλακίου

Δελτίο τύπου

Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηπείρου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ευχαριστεί τη Δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη της στην κοινή προσπάθεια μας ώστε να γίνει πραγματικότητα η 1η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ από τις 15 /6/15 μέχρι και τις 19/6/15
Ξεπερνώντας εμπάθειες και αντιπάθειες καταφέραμε να βάλουμε το θεμέλιο λίθο για ένα μεγάλο Εμπορικό, Πολιτιστικό και Τουριστικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ντόπιο αγοραστικό κοινό που στήριξε έμπρακτα τις Ελληνικές βιοτεχνίες και επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Εμποροπανήγυρη καθώς και τους περαστικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης σημαντική ήταν και η συμβολή της αστυνομίας η οποία φρόντιζε ανελλιπώς για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του δρόμου μπροστά από την Εμποροπανήγυρη.

Τέλος τα θερμά μας συγχαρητήρια στον τοπικό τύπο ο οποίος με γνώμονα τη διαφάνεια και το καλό του τόπου έκανε γνωστό το μεγάλο εμπορικό γεγονός σε όλη τη περιοχή της Ηπείρου.