Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιϕέρειας Ηπείρου, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, ώρα 12:30 μ.μ.

Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:30 μ.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιϕέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση αποϕάσεων 9ου Πρακτικού της Συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιϕέρειας Ηπείρου.
1. Έγκριση συμμετοχής της Περιϕέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις κατά το έτος 2015.
2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιϕέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ( Π.Ε.Α.Κ.Ι.)για το έργο: « Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) του Π.Ε.Α.Κ.Ι.», προϋπολογισμού 285.000,00 € και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιϕέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

3. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιϕέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & της Ένωσης Ποδοσϕαιρικών Σωματείων Ηπείρου (Ε.Π.Σ.ΗΠ.) για το έργο: 
«Ανακατασκευή γηπέδων Ένωσης Ποδοσϕαιρικών Σωματείων Ηπείρου (Ε.Π.Σ.ΗΠ.)», προϋπολογισμού 280.000,00 και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιϕέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιϕέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & του Δήμου Ιωαννιτών για το έργο: «Ανακατασκευή γηπέδων Σταυρακίου και Βελισσαρίου του Δήμου Ιωαννιτών», προϋπολογισμού 420.000,00 και ορισμό δύο μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιϕέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιϕέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & του Δήμου Ιωαννιτών για το έργο: « Αποκατάσταση οδού προς Αρχαιολογικό χώρο Καστρίτσας Α΄Φαση», προϋπολογισμού 300.000,00 € και ορισμό ενός (1) μέλους με τον αναπληρωτή του από την Περιϕέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

6. Έγκριση παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιϕέρειας Ηπείρου και του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιϕέρειας Ηπείρου για την κανονική λειτουργία του ΧΥΤΑ Ιωαννίνων.