Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές την Κυριακή 25 Ιανουαρίου!

Οι δηλώσεις των δύο πολιτικών αρχηγών

Το πρωί της Τρίτης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την διάλυση της Βουλής, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, μετά και την -τρίτη - άκαρπη - ψηφοφορία στην Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.


Σαμαράς: Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο
 Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλέξει η Βουλή Πρόεδρο και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές, που δεν συμφέρουν τη χώρα,  τόνισε ο πρωθυπουργός μετά την τρίτη ψηφοφορία.
«Μια μειοψηφία βουλευτών στους οποίους αθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή οδηγούν τη χώρα σε εκλογές. Όσοι καταψήφισαν φέρουν ακέραια την ευθύνη» τόνισε.
Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου.
Στις επόμενες εβδομάδες ο λαός θα μάθει όλη την αλήθεια για τα όσα έγιναν, για το πόσο κοντά είμαστε στην έξοδο από την κρίση και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν αυτοί που οδηγούν την χώρα σε περιπέτεια, συνέχισε.
«Μην έχετε καμία αμφιβολία, η νίκη θα είναι δική μας» κατέληξε.

Tσίπρας: Η κυβέρνηση Σαμαρά παρελθόν, σε λίγο και τα μνημόνια
«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την ελληνική δημοκρατία, οι βουλευτές απέδειξαν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά αποτελεί παρελθόν, σε λίγο με τη βούληση του ελληνικού λαού και τα μνημόνια» συνέχισε.