Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Το πολυφωνικό τραγούδι ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής του Πωγωνίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Πωγωνίου διοργανώνει στα ΚΤΙΣΜΑΤΑ, στην αίθουσα του κέντρου Πολυφωνικού Τραγουδιού κατά τις 23 και 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του έργου «POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA», Εκπαιδευτικού Χαρακτήρα Εργαστήριο με θέμα: «Το πολυφωνικό τραγούδι ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής του Πωγωνίου»
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι έχει στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών και απασχολούμενων στον τομέα του τουρισμού της περιοχής του Πωγωνίου σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι καλούνται να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και απασχολούμενοι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουρισμού όπως και μακροχρόνιοι άνεργοι ή εποχιακά άνεργοι τουριστικών ειδικοτήτων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν την Αίτηση Συμμετοχής μέχρι τις 16 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimospogoniou@pogoni.gr
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι έχει πεντάωρη διάρκεια και αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο.
Η Δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».


                       Ο Δήμαρχος Πωγωνίου