Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0

Γκολ με κεφαλιά από τον Κίτσου στο 94΄!

Τρίτη του συνεχόμενη νίκη με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του για τον ΠΑΣ και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, αφήνοντας τον Παναιτωλικό στους 31.
Σε πολύ μέτριο έως κακό παιχνίδι ο ΠΑΣ, ήταν ο τυχερός και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πήρε τη νίκη.
Στο 25΄ο Γιάκος για την ομάδα του ΠΑΣ έκανε το σουτ το οποίο ήταν άστοχο, ενώ στο 35' ο Μπακάκης ήταν αυτός που δοκίμασε το πόδι του με τον Βελλίδη να είναι στην σωστή θέση και να διώχνει την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Μπακάκη στο 47', ενώ στο 69' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για χέρι του Μπικέι μέσα στην περιοχή, με τον Βοσκάκη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωσε χωρίς τέρματα στο 94' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα, ο Κίτσου που βρέθηκε στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους Ηπειρώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης (73' Κίτσου), Γιάκος (61' Βίλα), Ίλιτς.
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67' Μπόγιοβιτς), Θεοδωρίδης (15' λ.τρ. Νταλμά), Γοδόι (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά.