Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Συνελήφθησαν δύο νεαροί αλλοδαποί για τέσσερις διαδοχικές κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σελεύκειας Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν χθες (03-06-2013) νωρίς το απόγευμα στη θέση «Κοτσέκι» Καστρίου Θεσπρωτίας, ύστερα από συντονισμένες έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διέπραξαν διαδοχικά κλοπές και συγκεκριμένα:
εισήλθαν σε στάβλο στην περιοχή Κοτσέκι Καστρίου Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαίρεσαν έναν ηλεκτρικό τροχό και ένα βαλιτσάκι με εργαλεία.
εισήλθαν σε αποθήκη σε αγροτική περιοχή στη Νέα Σελεύκεια, απ’ όπου αφαίρεσαν εργαλεία.
αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε σπίτι στην Νέα Σελεύκεια, άλλα έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.
αφαίρεσαν από αποθήκη στη Νέα Σελεύκεια διάφορα εργαλεία.
Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται σε αγροτική περιοχή στη θέση «Κοτσέκι» Θεσπρωτίας και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες υποθέσεις συνεχίζονται.