Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Super League: ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2 - 1

Η ΑΕΚ ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας!


Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' ευτύχησαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ με τον Φουρτάδο.
Από το 15΄ και μετά, ο ΠΑΣ ισορρόπησε και κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η πίεση των παικτών του Χριστόπουλου έφερε καρπούς και στο 26', φάουλ του Ντε Βινσέντι, ο Φέτσης έχασε τον Μιχαήλ, ο οποίος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ψαράκι ανενόχλητος έφερε το ματς στα ίσα, 1-1.
Στο 45' ο Γκερέιρο έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και έβγαλε κάθετη στον Παυλή, τον οποίο όμως πρόλαβε ο αμυντικός τους ΠΑΣ, αλλά στην κατοχή της μπάλας μπερδεύτηκε με τον Φεγκρούς, ο Παυλής έτρεξε να πιάσει την μπάλα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ανέτρεψε τον επιθετικό της ΑΕΚ και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών.
Ο Γκερέιρο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Φεγκρούς απέκρουσε κρατώντας στο παιχνίδι την ομάδα του.
Στην επανάληψη, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκαν ορεξάτοι με το παιχνίδι να έχει καλύτερο ρυθμό σε σχέση με τα πρώτα 45'.
Στο 82΄ η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ από τα αριστερά το εκτέλεσε ο Φούντας, η μπάλα πέρασε από τα όλα τα κεφάλια και κατέληξε στο Σταματή στην μικρή περιοχή, στόπαρε και πλάσαρε τον Φεγκρούς γράφοντας το τελικό 2-1.

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Φούντας, Γκερέιρο, Αρκούδας (Ρίκα 80'), Φέτσης, Βλάχος, Κουτρουμπής, Φουρτάδο (Σταματής 67'), Παυλής, Κοτσαρίδης (Γιάγκο 63')
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα (Κειτά), Γεωργίου (Βίλα 80'), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Ιλιτς