Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Νέο ΔΣ στη ΔΩΔΩΝΗ στις 5 Δεκεμβρίου - διευκρινίσεις Γκουλιούμη για τη σύνθεση

Την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της γαλακτοβιομηχανίας. Όσον αφορά πλέον την διάρθρωση της Δωδώνη, υπενθυμίζουμε ότι κάτοχος του 67,77% είναι το εταιρικό σχήμα, “Todyro Ltd”, που αποτελεί θυγατρική της “S.I.”. Ακολουθεί ο δεύτερος μέτοχος του 24,78% (ΕΑΣ Ιωαννίνων), ενώ το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών μοιράζεται στις ΕΑΣ Άρτας, Πωγωνίου, Πρεβέζης και Θεσπρωτίας.

Πάντως μεγάλες παρερμηνείες έχει δημιουργήσει η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας της τωρινής σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Tο μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ και πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσπρωτίας, κ. Θεοχάρης Γκουλιούμης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Το νέο ΔΣ της εταιρείας θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση της 5ης Δεκεμβρίου. Όσον αφορά στη διάρθρωση, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, πρέπει να διευκρινίσω, ότι απλώς ο νέος μεγαλομέτοχος αντικατέστησε κάποια πρόσωπα, με κάποια άλλα. Η Γενική Συνέλευση θα επικυρώσει ή όχι την σύνθεση του νέου ΔΣ. Οι εκπρόσωποι των ΕΑΣ ήταν -όπως προβλέπονταν- στο ΔΣ».
Το Δ.Σ όπως έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της γαλακτοβιομηχανίας έχει ως εξής:
-Michael A. O’ Neill – Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος
-Μήτσιος Βασίλειος – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
-Dmitri Razorenov – Μέλος Δ.Σ.
-Θεοχάρης Γκουλιούμης – Μέλος Δ.Σ.
-Ιωάννης Βιτάλης – Μέλος Δ.Σ.
-Tom Seepers – Μέλος Δ.Σ.
-Ηλίας Κοιμτζόγλου – Μέλος Δ.Σ.

ΠΗΓΗ: www.paseges.gr