Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Αθήνας με επιστολή του στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος προτείνει τον Δημήτρη Γιαννιώτη για βράβευση, στην κορυφαία εκδήλωση της ηπειρωτικής αποδημίας ''Η Πίτα του Ηπειρώτη'' στις 27 Ιανουαρίου 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Τον Μέγα Ευεργέτη του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας, προτείνουν στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία για βράβευση, στην ''Πίτα του Ηπειρώτη'' στο ΣΕΦ.
Πρόσφατα δώρησε διαμέρισμα για να στεγάσει τα γραφεία του ο Σύνδεσμος

Επιστολή προς την Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ηπειρωτών Αθήνας απέστειλε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας.
Στην επιστολή τους αυτή τα μέλη του Δ.Σ. των Συρρακιωτών προτείνουν στο αντίστοιχο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής να τιμήσουν τον σύγχρονο ευεργέτη του Συνδέσμου Δημήτρη Γιαννιώτη στο μεγαλύτερο ετήσιο αντάμωμα των αποδήμων Ηπειρωτών, την «Πίτα του Ηπειρώτη» που αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής ή σε άλλη εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο ευεργέτη του Συνδέσμου
Σημειωτέων ότι ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Αθήνας αποτελεί ένα απ' τα ιδρυτικά μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και ένας απ' τους αρχαιότερους συλλόγους με ημερομηνία ίδρυσης το 1932.
Παρακάτω παραθέτουμε την επιστολή που εστάλη απ' τους Συρρακιώτες προς την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ελπίδος 14 Πλατεία Βικτωρίας 10434 Αθήνα 22/11/2012
Τηλ. 210-9629471
Αρ. Πρωτ. 10

ΠΡΟΣ
Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία
Κύριε Πρόεδρε της ΠΣΕ, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.
Η ευεργεσία, αυτή η αγαθή και χρηστή πράξη προς όφελος ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων που γινόταν χωρίς ανταλλάγματα, ήταν κάτι που χαρακτήριζε τους Έλληνες και ειδικότερα τους Ηπειρώτες από αρχαιοτάτων χρόνων. Σε πολύ δύσκολες στιγμές του βίου της η πατρίδα μας σώθηκε χάρη στους ευεργέτες.
Το παράδειγμα των Ηπειρωτών αλλά και των μεγάλων δωρητών του Συρράκου, παρά τις σημερινές οικονομικές δυσπραγίες ακολούθησε ο συμπατριώτης μας Συρρακιώτης Δημήτριος Γιαννιώτης, που δώρισε στο σύνδεσμό μας ένα διαμέρισμα που στεγάζει πλέον τα γραφεία του συνδέσμου. Για το λόγο αυτό ο σύνδεσμός μας τον ανακήρυξε Μέγα Ευεργέτη.
Επειδή πιστεύουμε ότι τέτοιες πράξεις θα πρέπει να τύχουν ευρύτερης αναγνώρισης και επιδοκιμασίας, παρακαλούμε για την βράβευσή του και από την Π.Σ.Ε. της οποίας ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών είναι από τα ιδρυτικά μέλη (έτος ιδρύσεως 1932).
Ευελπιστούμε στην υλοποίηση του αιτήματος μας και σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σωτήρης Νταλαούτης        Ανδρέας Ματζίλας