Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Μία ομάδα με προοπτικές

Μια νέα σελίδα άνοιξε φέτος για τον Αγροτικό Αστέρα, με την ομάδα του Παρακαλάμου να δίνει ιδιαίτερες συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο της.
Συγκριτικά με την περσινή σεζόν, ο Αγροτικός Αστέρας άλλαξε θεαματικά, κάτι το οποίο αποδεικνύεται τόσο από την αγωνιστική του παρουσία όσο και από τη βαθμολογική θέση του.

 ΝΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τι αλλαγές όμως χρειάστηκε να γίνουν για να επιτευχθεί αυτό;
Νέο Δ.Σ., ένας καταξιωμένος προπονητής στο τιμόνι, ο Παναγιώτης Νάκας, ενώ άλλαξαν πράγματα ως προς τη φιλοσοφία της ομάδας.
Η Διοίκηση έθεσε στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας με την ευρύτερη έννοια του όρου, ενώ παρέχει στους παίκτες της ό,τι καλύτερο μπορεί, με σημαντικότερα την παρουσία γιατρού, αθλητικό υλικό και κάποια αμοιβή.
Δ.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Η νέα Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα αποτελείται από εννέα μέλη και έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παντούλας Κων/νος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλεξίου Γεώργιος
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Κόντος Σταύρος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπίκας Μιχάλης
ΕΦ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Κουρής Αναστάσιος
ΤΑΜΙΑΣ: Ρούσσος Κων/νος
ΜΕΛΗ:
Ντότης Δημήτρης,
Παναγιώτης Σίνης
Γιάννης Σίνης
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Μια νεανική ομάδα παρατάσσει και φέτος ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς από τα 32 δελτία που απαριθμεί, οι 15 ποδοσφαιριστές του είναι κάτω των 20. Δε λείπουν βέβαια και οι έμπειροι που τους καθοδηγούν. Στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά από το χωριό.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ
 Ο ΣΤΟΧΟΣ
Σε δηλώσεις του αναφορικά με τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα, ο πρόεδρος, κ. Κώστας Παντούλας, τόνισε: «Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να γίνουμε ομάδα -κάτι το οποίο μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει- και όχι η άνοδος.
Κοιτάζουμε παιχνίδι το παιχνίδι ώστε η συνέχεια να είναι ανάλογη. Οι παίκτες δείχνουν ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος πως έχουν να δώσουν περισσότερα, ενώ ο κ. Νάκας είναι αξιόλογο άτομο και η σημαντική δουλειά του βγαίνει στο γήπεδο».
Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ...
Ερωτηθείς για το αν τους απασχολεί το θέμα συγχώνευσης με το Καλπάκι, σύμφωνα με τα προ ενός έτους φημολογούμενα, ο κ. Παντούλας ανέφερε:
«Το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις με τον Δήμαρχο και την ομάδα του Καλπακίου, έπρεπε όμως να ακούσουμε και την άποψη των ποδοσφαιριστών μας. Για διάφορους λόγους δεν βρέθηκε ένας παίκτης μας που να συμφωνεί και αυτό η Διοίκηση όφειλε να το σεβαστεί. Έχουμε 32 ενεργά δελτία κι αυτός είναι καθοριστικός παράγοντας».
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Όσο για το αν οι ιθύνοντες σκέφτονται να επαναλάβουν το ποδοσφαιρικό παρελθόν της ομάδας, όταν πριν χρόνια μεσουρανούσε στην Α' κατηγορία, ο κ. Παντούλας υπογράμμισε:
«Ο Παρακάλαμος είχε τότε πολύ καλή ομάδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία καταπληκτική εμφάνιση σε έναν αγώνα με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Καλό θα ήταν να βλέπαμε μία τέτοια ομάδα, σε βάθος χρόνου».


Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Καταλήγοντας, ο κ. Παντούλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας, τονίζοντας:
«Σημαντική για την προσπάθειά μας είναι η στήριξη του κόσμου, ο οποίος βρίσκεται κοντά μας στις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις.
ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Μας ενισχύει ηθικά και οικονομικά, με εγγραφές μελών και χορηγίες.
Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους και τους χορηγούς μας.
Μεγάλη είναι η οικονομική προσφορά του κ. Αντώνη Χάσκου (café-bar), ο οποίος οργάνωσε και εκδήλωση για την ομάδα.
Άξια αναφοράς είναι και η στήριξη του Αντιδημάρχου, κ. Χρήστου Γκόγκου».

ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr