Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

ΠΑΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ορμή στην αναμέτρηση, ο ΠΑΣ όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, μόλις στο 7ο λεπτό σε μία ωραία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Βίλα βρήκε στόχο και "πάγωσε" την Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του ματς, την πίεση, αλλά και τις ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Αθανασιάδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Δικέφαλος έψαξε το γκολ, πολιόρκησε τον ΠΑΣ, αλλά δεν βρήκε τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, κυρίως λόγω της έλλειψης καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο πολλοί θα περίμεναν ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει με την ίδια ορμή, αλλά ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Αγγέλου Αναστασιάδη είχε το καθαρό μυαλό να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να βραχυκυκλώσει τον Δικέφαλο, ενώ στο 69' έκανε ακόμη ένα μεγάλο βήμα για τη νίκη με τον Γεωργίου να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τσιρίλο και να κάνει το 0-2!
Για τον ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 ο Παπάζογλου, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα, μετά από γύρισμα του Νιμανί.
Ο ΠΑΣ έφυγε θριαμβευτής από την Τούμπα πετυχαίνοντας σωτήρια νίκη.
ΠΑΟΚ (Λάζνο Μπόλονι): Χαλκιάς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης (65' Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλιγγίδης, Λίνο, Λάζαρ, Σνάουτσερ, Τσουκαλάς (73' Παναγιωτούδης), Αθανασιάδης, Γιάννου (57' Παπάζογλου).
ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (95' Πατσατζόγλου), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (74' Τζάνης), Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου (91' Γιάκος), Ζαμπρέλα, Βάντερσον