Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας εργαζομένων στον Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Δολιανών

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι του Τομέα Ε.Κ.Α.Β Δολιανών πραγματοποίησαν εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Δολιανά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πατήρ Φίλιππος ,ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πωγωνίου κ. Ντόντης Γιάννης, ο εκπρόσωπος της Ελάσσονος «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Σταμούλης Στέφανος , ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» κ. Μήλιος Κων/νος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δολιανών κ. Σκόρδος Γιώργος , το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.ΑΒ. 7ης Περιφέρειας, κάτοικοι του χωριού και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι του Τομέα.

Εκ μέρους των εργαζομένων ο Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου, εργαζόμενος στον Τομέα του Ε.Κ.Α.Β Δολιανών , κ. Καραγιώργος Γιάννης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Η παρουσία σας εδώ απόψε ανέφερε , αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση της προσφοράς και του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει ο Τομέας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πωγωνίου και Ζαγορίου.
Με έμφαση τόνισε ότι οι ορεινοί όγκοι της περιοχής , οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις διακομιδής των περιστατικών προς τους εκάστοτε υγειονομικούς σταθμούς και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα , καθιστούν επιτακτική την ανάγκη διάθεσης στον Τομέα ενός σύγχρονου ασθενοφόρου οχήματος 4χ4 ,από τα 100 της δωρεάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για την αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας.
Για το λόγο αυτό απαιτείται η συστράτευση των δυνάμεων και φορέων της περιοχής για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος.
Τέλος ευχαρίστησε ,την ιερά Μητρόπολη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, το Δήμο Πωγωνίου και τον ΑΣΜΕΚ Δολιανών , γιατί με την συνδρομή τους έχουν συμβάλει ώστε το κόστος λειτουργίας του Τομέα να είναι μηδαμινό.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δολιανών κ. Σκόρδος Γιώργος.


Δολιανά Πωγωνίου