Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Από 24 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου οι αιτήσεις για τη βιολογική κτηνοτροφία

Από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως και την 30η Μαρτίου θα έχουν την δυνατότητα οι υποψήφιοι κτηνοτρόφοι να υποβάλλουν τους φακέλους τους, προκείμενου να ενταχθούν στην Δράση 1.2 του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» για τη Βιολογική Κτηνοτροφία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η προκήρυξη της δράσης, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στον διαδικτυακό τόπο «Διαύγεια», το σύνολο των πιστώσεων ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ και αφορούν Δημόσια Δαπάνη.
Οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στα κατά τόπους Κέντρα Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού & Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕΠΠΥΕΛ) καθώς και στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.).
Στη δράση μπορούν να ενταχθούν τα παρακάτω ζώα: αίγες και πρόβατα εκτατικής και ημισταυλισμένης εκτροφής, βοοειδή με γαλακτοπαραγωγική κατεύθυνση και βοοειδή με κρεοπαραγωγική/διπλή κατεύθυνση εκτατικής και ημισταυλισμένης εκτροφής.