Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Πωγωνησίων στην Αθήνα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο 18/02 το βράδυ, η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Πωγωνησίων στο Πνευματικό Κέντρο των Κωνσταντινουπολιτών στην Αθήνα. Η αίθουσα ήτανε γεμάτη από κόσμο, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κ. Καψάλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Ντάλας & Β. Μάτσιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Ντότης, Μ. Μάγκος, Γ. Καραγιώργος, εκ μέρους της Πανηπειρωτικής ο κ. Γκονής, η Πρόεδρος Γυναικών Ηπείρου κ. Ε. Χαλατσά, ο Πρώην Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Π. Κοσοβίτσας, Πρόεδροι Αδελφοτήτων από όλο τον Δήμο Πωγωνίου.
Η εκδήλωση άρχισε με την Βράβευση από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για την Προσφορά του στα Πωγωνήσια Δρώμενα, του Κώστα Φακατσέλη, συγγραφέα και επί σειρά ετών Προέδρου της αδελφότητος Ξηροβάλτου.
.........................................................................................................................................
(Τα συγκεκριμένα τμήματα αφαιρέθηκαν με ευθύνη του διαχειριστή γιατί κριθήκαν επιεικώς απαράδεκτα προς την πολιτική του blog καθώς διαπιστώθει ότι αρθρογράφος δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο).
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και ειδικότερα στον Πρόεδρό της κ. Σταύρο Παπά και στον Ταμία κ. Γρηγόρη Άλμπυρο


Στάθης Καλλιγέρης