Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Αρχιφύλακας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή καυσίμου από αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) μηχανήματος έργων

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα 41χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ποσότητας καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Ειδικότερα, από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές (04.01.2012) το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής, αφαίρεσαν ποσότητα καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας.
O 41χρονος Αρχιφύλακας, συνελήφθη χθες (05-01-2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Ο 26χρονος αλλοδαπός δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου και δεν συνελήφθη.
Ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.