Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΙΧΑΛΗ

Αγαπητέ Μιχάλη εύχομαι καλή φώτιση σε όλους μας , μέρες που είναι(αν μπορέσει να φτάσει στο Πωγώνι το Άγιο Πνεύμα).
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις φρόντισες να διαψεύσεις τις προσδοκίες μου για κάποιους περί τα κοινά Δελβινακιώτες.
Μην σπέρνεις όμως ψευδαισθήσεις παντογνώστη(ότι θα αποκαλύψεις ονόματα κλπ).
Σε προκαλώγιατί είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Η απάντησή σου καλούτσικη ήταν για Πρόεδρο ένωσης ετεροδημοτών. Για την ταμπακέρα όμως δεν μας απάντησες ,σαν Δημοτικός Σύμβουλος δηλαδή , και φαίνεται ότι σου κάθεται βαρύς ο ρόλος.
Ούτε κουβέντα δεν λες για την τύχη της Τράπεζας στον Παρακάλαμο και στο Δελβινάκι. Από πότε όμως ο Πρόεδρος της Ενώσεως Δελβινακιωτών μιλάει εξ ονόματος όλων των αδελφοτήτων;
Ακόμη, για την συμπεριφορά του Άρμπυρου σου πέφτει λόγος , να τον βάλεις στην θέση του ως Δημοτικός Σύμβουλος κι όχι να τον κοιτάς με ανοιχτό το στόμα.
Το δηλητήριο δεν ήταν για τον σώφρονα Μητροπολίτη, ήταν αυτό που ήπιατε εσείς, καθώς δεν παρέστη στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν της δοξολογίας.
Για τον κ. Μάτσια και τον επόμενο Αντιδήμαρχο καλά θα κάνεις να αναρωτιέσαι, ή μήπως κοιτάς να καπαρώσεις εσύ την Αντιδημαρχία και σε ικανοποιεί κιόλας η απουσία τους;
Σε βολεύει και βιάζεσαι να κλείσεις κάποια κεφάλαια που σε πονάνε , γιατί έχουν να επιδείξουν έργο και δεν έχετε κάτι να αντιπαραθέσετε.
Βεβαίως υπάρχουν, και συνεχώς θα αυξάνονται ,οι νοσταλγοί του Θανάση και κανένας πολιτικός νάνος δεν μπορεί να κλείσει το χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Το δικό σας κεφάλαιο καλό θα ήταν να κλείσει και τώρα ακόμη για το καλό του Πωγωνίου.


Σιαμουρέλης