Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Θυσία στα συμφέροντα του Δημάρχου Πωγωνίου και των υπαλλήλων του, το υποκατάστημα ΑΤΕ Παρακαλάμου

Ξεσηκωμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Παρακάλαμο και τα γύρω χωριά από την εν κρυπτώ απόφαση της Αγροτικής Τράπεζας να μεταφέρει το υποκατάστημά της στο Καλπάκι.

Ήδη έχουν γίνει αλλεπάλληλες συσκέψεις με την παρουσία βουλευτών, που στο σύνολό τους τάσσονται κατά της μεταφοράς του υποκαταστήματος, το οποίο λειτουργεί επί 25 και πλέον χρόνια και εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους, αγρότες, επιχειρηματίες και συνταξιούχους.
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο δήμαρχος Πωγωνίου Κ. Καψάλης, ο οποίος κατηγορείται ότι παρασκηνιακά προωθεί τη μεταφορά του υποκαταστήματος στο Καλπάκι, από το οποίο κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, συν το γεγονός ότι είναι έδρα του Δήμου, την οποία να ενισχύσει αποδυναμώνοντας τα άλλα κεφαλοχώρια του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη μεταφορά του υποκαταστήματος Παρακάλαμου έχει αποφασιστεί και το κλείσιμο του υποκαταστήματος Δελβινακίου, το οποίο πρόκειται να ενσωματωθεί σε αυτό του Καλπακίου και έτσι οι υπάλληλοι και των δύο υποκαταστημάτων θα βρίσκονται κοντύτερα στα Γιάννενα, που είναι αυτό που τους ενδιαφέρει.
Άξιος!!!

ΠΗΓΗ: http://pogoni-news.blogspot.com/