Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ….ΣΙΑΜΟΥΡΕΛΗ

Φίλε …Σιαμουρέλη ή Πωγωνήσιε ή…άστο καλύτερα θα το πω το όνομά σου όταν έλθει η ώρα !. Κατά αρχήν Χρόνια Πολλά καλή Χρονιά, επειδή ήμουνα παρών στο Δελβινάκι και σαν Πρόεδρος της Ενώσεως Δελβινακιωτών Αθήνας, θέλω να σε πληροφορήσω ότι ο μήνας του μέλιτος των αδελφοτήτων με τον Δήμαρχο δεν πέρασε αλλά αντιθέτως ( όσο και να σε πειράζει, ειδικά εσένα ! ) τώρα άρχισε.
Με τον ΄Αρμπυρο πάλι, τι έχεις πάθει ( από ότι ξέρω, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια ! ), εμένα δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν είναι τρόπος αυτός να κάνεις αντιπολίτευση, δικαίωμά σου.
Τώρα όσον αφορά τον Μητροπολίτη που λες ότι αποχώρησε, από πού αποχώρησε, μήπως από την εκκλησία, αφού ως το τέλος ήτανε εκεί και γιατί τόσο δηλητήριο για τον Μητροπολίτη;
Όσον αφορά το « παιδί του » κλπ, που γράφεις, ρώτησε τους ίδιους για ποιο λόγο λείπανε. Για δε τον Δήμαρχο και τις προτιμήσεις του, ένα έχω να σου πω, ήρθες καμιά φορά στο Δημαρχείο είτε Καλπάκι ή Δελβινάκι κλπ να ενημερωθείς ;
Από ότι ξέρω όχι.
Φίλε… Με αυτόν τον τρόπο που ¨βγαίνεις¨ δεν πας πολύ μακριά πολιτικά.


Σημ: Τον άλλο …που λες ότι ήρθε η ώρα του και τον παρακαλάς να πάρει θέσει, τι τον ανακατεύεις, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει στις εκλογές, κρίμα όμως γιατί πιστεύαμε όλοι, ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή εσένα, που από ότι φαίνεται εκτός από νοσταλγός του, ήσουνα και είσαι κολλητός του με όλη την σημασία της λέξης. Κρίμα και πάλι κρίμα.


Μιχ. Μάγκος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου και
Πρόεδρος της Ένωσης Δελβινακιωτών Αθήνας