Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΩΔΩΝΗ: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της γαλακτοβιομηχανίας, στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών FANCY FOODS Show 2011

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών FANCY FOODS Show 2011, η οποία αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον. Η FANCY FOODS διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στις ΗΠΑ και θεωρείται η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου τροφίμων και ποτών στην αμερικανική Ήπειρο.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών FANCY FOODS Show 2011, η οποία αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον.
Η FANCY FOODS διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στις ΗΠΑ και θεωρείται η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου τροφίμων και ποτών στην αμερικανική Ήπειρο. Σύμφωνα με στοιχεία του επίσημου δικτυακού τόπου της έκθεσης συμμετείχαν πάνω από 2400 εκθέτες από 80 χώρες και την επισκέφτηκαν περί τους 25.000 εμπορικοί επισκέπτες.
Μέσω τις συμμετοχής στη FANCY FOODS προωθήθηκαν σημαντικοί στόχοι της εταιρίας για την παρουσία της στην αγορά των ΗΠΑ, που αφορούν στην ενίσχυση της εικόνας ποιότητας, που ήδη διατηρεί, στην αναβάθμιση της συνεργασίας της με τους εκεί συνεργάτες της, την παρουσίαση της πλήρους γκάμας των προϊόντων της και την πραγματοποίηση συναντήσεων συνεργασίας με φορείς του οργανωμένου λιανεμπορίου και της αγοράς.