Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γ. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ: «Να πληρώσουν και οι Γιαννιώτες!»


Το χέρι στην τσέπη θα βάλουν όπου να ‘ναι και οι Ηπειρώτες οδηγοί αλλά και όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την άνετη οδήγηση της Εγνατίας Οδού.

Ο υφυπουργός Υποδομών, κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως θα μπουν διόδια παρά τις αντιδράσεις ιδίως των κατοίκων των Ιωαννίνων.

«Είναι δυνατόν να μην θέλουν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ; Ούτε καν πέντε ευρώ που θα πήγαιναν στη συντήρηση ενός τέτοιου έργου όπως είναι η Εγνατία . Οι υπόλοιποι πως πληρώνουν; Δεν το καταλαβαίνω», είπε με παράπονο ο υφυπουργός.

«Καταλαβαίνω τι λέτε κύριε Υπουργέ αλλά μην ξεχνάτε ότι η Ήπειρος πληρώνει από το 1960 για όλους τους υπόλοιπους δρόμους και δρόμους δικούς της δεν είχε…», υπενθύμισε στον υφυπουργό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ.Δημήτριος Τζουμάνης.

«Μου λένε να βάλω διόδια μόνο στη Μαλακάση αλλά έτσι το αντίτιμο θα πληρώνουν τα Τρίκαλα και οι υπόλοιποι. Δεν θέλουν να μπουν διόδια με τίποτα στα Τύρια Ιωαννίνων», συνέχισε να λέει ο υφυπουργός ,ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα γλιτώσει κανένας.