Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο δήμος Ιωαννιτών βραβεύτηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων


Βραβείο για την κοινωνική προσφορά του σε θέματα πρόληψης υγείας έλαβε ο δήμος Ιωαννιτών από τον Πρόεδρο του Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Γιώργο Πατούλη στη διάρκεια του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στο Δήμο Μάνδρας – Ειδύλλιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Το δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησαν η αντιδήμαρχος, Σοφία Μαρκούλα και η συντονίστρια του προγράμματος, Στεφανία Τσούκη, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ζητήματα, που αφορούν τόσο στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας στους Δήμους, όσο και στη συνολική περιβαλλοντική αναβάθμιση, με στόχο πάντα την υγεία των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν μελέτες και  βέλτιστες πρακτικές των Δήμων και δημιουργήθηκαν ισχυρές συνεργασίες με φορείς και με παρόχους υγείας.

ΠΗΓΗ: https://ioannina.gr/