Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Αδελφότητα Σιταριάς Πωγωνίου: Ετήσιος χορός, την Κυριακή 10 Μαρτίου, ώρα 1.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων Αρχοντικό Gallery, Λεωφόρος Πάρνηθος

 


Καλημέρα σε όλες και όλους,

Ευχόμαστε από καρδιάς ο νέος χρόνος να σας βρίσκει όλους υγιείς, με καλή διάθεση και προσήλωση στους στόχους που έχει θέσει ο κάθε ένας για το 2024.

Μετά τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε λόγω των υγειονομικών περιορισμών, σας ενημερώνουμε με χαρά ότι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Αρχοντικό Gallery  στην Πάρνηθα, Λεωφόρος Πάρνηθος 499 (21 55 018989 – 690 9914237).

Όπως παλιά, θα ανηφορίσουμε σε γνωστά μέρη και θα φιλοξενηθούμε σε ένα όμορφο χώρο όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν την Κυριακή τους.

Η τιμή πρόσκλησης για τους μεγάλους θα είναι στα 25 ευρώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα (ζωντανή μουσική - θα μας συντροφεύσει ο συγχωριανός μας Γιώργος Λώλης,- πλήρες μενού, κρασί, αναψυκτικά, φρούτο), ενώ για τα παιδιά το μενού θα είναι στα 15 ευρώ.

Το μενού για τους μεγάλους: Ατομικό πιάτο (ογκρατέν φούρνου), ανά 4 άτομα (φέτα, σαλάτα εποχής, τυροκαυτερή), κυρίως πιάτο (χοιρινό φούρνου/κλέφτικο), επιδόρπιο.

Το μενού για τα παιδιά είναι: Ογκρατέν φούρνου, κοτομπουκιές, μπιφτεκάκι μοσχ., πατάτες τηγανητές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ο αριθμός της πρόσκλησης που θα έχετε στα χέρια σας θα είναι και ο λαχνός για την κλήρωση που θα διενεργηθεί. (Παρακαλείσθε να κρατήσετε όλοι την πρόσκληση μέχρι το τέλος της εκδήλωσης).

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όμορφα, και να υποδεχτούμε το νέο έτος με αγάπη και καλή διάθεση.

Παρακαλούμε: α) για την έγκαιρη προσέλευση σας, β) να ενημερώσετε φίλους και συγγενείς για την εκδήλωση για να ανταμώσουμε και να δυναμώσουμε την εκδήλωση.

Το Δ.Σ.