Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Πωγωνίου: Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες ψηφοφόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας στις δημοτικές εκλογές

 


Η Λαϊκή Συσπείρωση Πωγωνίου χαιρετίζει τους εκατοντάδες ψηφοφόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της στις δημοτικές εκλογές, καθώς επίσης και όλους εκείνους που το στελέχωσαν και με αυτοθυσία δώσαμε και αυτή την εκλογική μάχη τόσο σε επίπεδο Δήμων, όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πωγωνίου καταγράφει αύξηση σε ψήφους και σε ποσοστά, με 315 ψήφους και ποσοστό της τάξεως του 5,41%, σε σχέση με τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019, όπου κατέγραψε 280 ψήφους και ποσοστό της τάξεως του 4,26%.

Με αυτά τα αποτελέσματα εκλέγουμε: έναν δημοτικό σύμβουλο και έναν τοπικό σύμβουλο. Σε συνέχεια των όσων δεσμευτήκαμε προεκλογικά,  θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε η πραγματική, γνήσια, 100% εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πωγωνίου,  για να πηγαίνουμε κόντρα στην κυρίαρχη κυβερνητική, περιφερειακή και δημοτική πολιτική, η οποία είναι ενιαία σε κάθε βαθμίδα της κρατικής διοίκησης, όπως αυτή εφαρμοζόταν, εφαρμόζεται και θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται. 

Πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων  και όχι  των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Τα αποτελέσματα και στον δήμο Πωγωνίου επιβεβαιώνουν την αργή αλλά σταθερή ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης απέναντι στην πολιτική αυτή,  την πολιτική του κεφαλαίου  και όσους την εξυπηρετούν,  όπως αυτή εκφράστηκε με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του 2023.

Εάν και ο συσχετισμός παραμένει και εδώ αρνητικός,  έχουμε πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα, τη μαζικότητα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από την κυβέρνηση της ΝΔ και από τη συναίνεση που της παρέχουν τα άλλα αστικά κόμματα, αλλά και από τις αντιλαϊκές Τοπικές Διοικήσεις σε Δήμους και Περιφέρειες.

Για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.