Σάββατο 6 Μαΐου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 1-0

 

Σφράγισε την παραμονή με γκολ του Ροσέρο

Νίκη που σφράγισε την παραμονή πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα τις «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης  με 1-0 για την 6η αγωνιστική των Play Out.

Ο Τιλίκα στο 2΄ κάνει το σουτ με  τον Αθανασίου να παραχωρεί  κόρνερ.

Στο 15' ο Τιλίκα να εκτελεί ένα φάουλ και τον Καστάνιο να παίρνει τη κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ο  Σόρια εκτελεί κόρνερ στο 25', τον Παντελάκη να κάνει μια ωραία κεφαλιά και τον Ιγκλέσιας στη προσπάθεια του να απομακρύνει να στέλνει σχεδόν τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά τελικά αυτή να φεύγει κόρνερ.

Στο 40' ο Πήλιος έκανε μια δύσκολη σέντρα από αριστερά και τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο να αποκρούσει δύσκολα παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 49' ο Σίτο να κάνει ένα σουτ έξω από τη περιοχή και τον Αθανασίου να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 75' ο Μπαρτόλο να φεύγει στη κόντρα επίθεση, κάνει ένα δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Αθανασίου να παραχωρήσει κόρνερ με εντυπωσιακή απόκρουση.

Ο Σόρια στο 81' να κάνει μια σέντρα από δεξιά και τον Κόντε να κάνει μια κεφαλιά, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 84' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σόρια, ο Παντελάκης πήρε μια πρώτη κεφαλιά - πάσα για τον Σόρια, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης  (Μπορταγκαράι 92΄), Εραμούσπε, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Μορέιρα  (Κόντε 62΄), Παμλίδης  (Καραχάλιος 90΄) Μπάλαν  (Ροσέρο 62΄).

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας):

Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Ρούμπεν Γκαρθία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, (Τιλίκα Σανταφέ 79΄), Κρεσπί (Μπερτόγλιο 88΄), Μπαρτόλο, Σίτο  (Κωστέας 88΄)