Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας: Ημερήσιο πανηγύρι στο Πεδίο του Άρεως, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ώρα 12:00

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΤΥΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

Για πρώτη φορά η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας. ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας, προσκαλεί σε ένα Ημερήσιο Ηπειρώτικο Πανηγύρι «όπως παλιά» στο κέντρο της πόλης, στο Πεδίο του Άρεως. στήνοντας μια μεγάλη ηπειρώτικη γιορτή.
Η Ήπειρος της Αθήνας θα είναι εκεί! Οι απόδημοι Ηπειρώτες, με τις Αδελφότητες και τις Ομοσπονδίες τους, ανταμώνουν στις 6 Οκτωβρίου, γλεντούν και χορεύουν με τον ανθό της ηπειρώτικης παράδοσης!!!
Την μουσική σκυτάλη του Πανηγυριού θα κρατήσουν διαδοχικά, από τις 12 μμ μέχρι να βραδιάσει, οι κομπανίες των Θοδωρή Γεωργόπουλου και Πέτρου Χαλκιά, ο Ναπολέων Δάμος συνοδεύοντας τους Σάββα Σιάτρα και Παγώνα Αθανασίου, ο Τάσος Μαγκλάρας και οι «Λαλητάδες», όλοι τους άξιοι εκπρόσωποι της ηπειρώτικης παράδοσης.
Μια ηπειρώτικη πανδαισία, με ελεύθερη είσοδο και χορό, ένα ανοικτό κάλεσμα για κάθε ξενιτεμένο Ηπειρώτη, κάθε φίλο της Ηπείρου και της παράδοσης.
Μια Κυριακή γεμάτη Ήπειρο, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι να βραδιάσει, ακριβώς δίπλα στην είσοδο του Πεδίου του Άρεως, στον χώρο πίσω από το άγαλμα του Κωνσταντίνου, στην βαθύσκιωτη κεντρική διαδρομή του πάρκου (συμβολή Αλεξάνδρας & Μαυροματαίων).