Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
Χθες (02-08-2019) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί (ένας 22χρονος και ένας ανήλικος), διότι λίγο νωρίτερα εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, απ’ όπου αφαίρεσαν μία μπαταρία αυτοκινήτου.
Σήμερα (03-08-2019) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας, ποινής φυλάκισης (2) μηνών και (18) ημερών καθώς και χρηματικής ποινής -1.500- ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σήμερα (03-08-2019) μετά τα μεσάνυχτα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 35 ετών, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση. ΄Οπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική, παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, καθώς και σε βάρος της μητέρας τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της (01-08-2019) σε αθλητικό χώρο στην Άρτα, οι δύο ανήλικοι αφαίρεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, ιδιοκτησίας ημεδαπών.